Resultater 1987

Dette var det året Dragefjellets Musikkorps Bergen vant førstedivisjonen med 94 poeng. De fikk med seg vandrepokal og b...

Dette var det året Dragefjellets Musikkorps Bergen vant førstedivisjonen med 94 poeng. De fikk med seg vandrepokal og billett til det første EM for janitsjarkorps som gikk av stabelen i London i oktober. Mesterskapet ble arrangert av Ila Brass Band, i Studentersamfundet i Trondheim lørdag 28. mars.

På kvelden var det festkonsert, premieutdeling og musikerkro på Royal Garden. Festkonsertens konferansier var Dan Børge Akerø, en velopplagt Flettfrid Andresen var prominent gjest, og Karl Ole Midtbø ledet et sammensatt orkester, "Trondheim Konsertkorps", med musikere fra Divisjonsmusikken, studenter fra Trøndelag Musikkonservatorium og medleide musikere. De spilte også sammen med Ytre Suløens Jassorkester.

9 korps deltok, 5 i 1. divisjon og 4 i 2. divisjon. Nytt av året var at det var lukket bedømming. Dette ble fra både dommere og musikere betraktet som en meget fin ordning. Det ble noe dramatikk under Sagenes spilling, da en stor, opphengt plakat gikk i gulvet med et brak, rett bak slagverkerne. Musikerne mistet all konsentrasjon, og fikk selvfølgelig spille om igjen etterpå.

Har du mer informasjon om korpsenes selvvalgte program? Ta gjerne kontakt!


Har du gått glipp av resultatene fra NM Brass?


Image

Du finner mer informasjon på Norges Musikkorps Forbund sine nettsider